Arbejdsmetode


Imens du fortæller om dine symptomer og jeg løbende stiller spørgsmål til dig , så danner jeg mig et billede af årsager og sammenhænge i din krop - dette er netop essensen i den holististiske arbejdsmetode.


Samtidig betragter jeg dig, fordi det ydre afspejler det indre - jeg ser f.eks. efter farver og tegn i dit ansigt. Ud fra samme tankegang kigger jeg i din iris efter forskellige tegn og farver. Din iristype fortæller om, hvilke styrker og udfordringer, du har med dig, og dermed også hvordan du bedst kan arbejde med dig. Jeg tager også hensyn til din mennesketype.


Din mad kan med stor fordel bruges som naturens medicin. At bruge næringsrige fødevarer systematisk er helt oplagt. Kosten kan med fordel suppleres med relevante kosttilskud, hvor tanken er den samme - systematisk at tilføre kroppen vigtige næringsstoffer.


Jeg arbejder med den antroposofiske homøopati, og vil derfor sætte dine symptomer ind i en sammenhæng med krop, sind og ånd - ofte ligger der en følelse bagved de fysiske symptomer, det kan være et chok eller stress over længere tid.  Homøopatien kan hjælpe med at løsne låste tilstande - skabe bevægelse. Det regulerer organfunktioner og immunforsvar, aktiverer livskræfter og kan hjælpe kroppen igennem betændelser. Der findes også midler som kan støtte ved chok og traumer og give ro.


At bruge urteektrakter og urtete som medicin holder jeg meget af. Urtete er en enkel og billig vej til at styrke, stimulere og aflaste organsystemerne. Urterne virker i en fin balance med kroppen, når alle de naturlige indholdsstoffer er bevaret.